Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
619 Postów
Wyjadacz
kurde ale super musze tez takie zrobic heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hmm daris za 2000 nok to kuszaca cena od piatku do niedzieli troszke drozej a tak sobie mysle czy nie lepiej płynąc jak bedzie cieplej??? my sie jeszcze zastanowimy bo Mirek musi jezdzić ciężarowym w pracy i nie ma go kto zastapic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Cieplej czy zimniej nie ma znaczenia bo cala impreza i tak dzieje sie na statku gdzie cieplutko
Mozna w Kiel wysiasc na lad ale nie jest to konieczne
Od piatku do niedzieli kosztuje w najlepszym wypadku 2680kr a najtaniej 1780kr wiec spoko,da sie taniej i drozej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No to Ci zazdroszcze Daris a Natankowi spokoju
Juz przerzucilam odlew Gabisia stopki wiec WAm tu wstawiam focie pudeleczka z odlewem oraz z odlewem stopki synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Odcisk kupilam w Polsce w jednej z hurtowni przy kompletowaniu wyprawki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Pudeleczko sie nie wgralo wiec tu je Wam pokaze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
NANA to ten odcisk co ja robiłam to jest w 3d i dlatego taki wyszedł a ten co Ty miałaś to tez ogladałam ale tam tylko odciska sie spód stopki albo dłoni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No dokladnie odciska sie tylko spod stopki lub raczki a innego w sprzedazy akurat nie bylo w tej hurtowni Ale i tak jest mini pamiatka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wszystkie odciski super
ja widzialam kiedys ramke na zdjecie i z jednej strony odciska sie stopke a z drugiej raczke super tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY ODCISKI SUPER JA TEZ MA PODOBNY TYLKO ZE W RAMCE JEST MIEJSCE NA ZDJECIE I 2 ODCISKI A ZE MA 2 SYNKÓW I TEN STARSZY KONIECZNIE TEZ CHCIAŁ TO MAM NÓZKE OSKARA I RACZKE DOMINIKA TEZ CAŁKIEM FAJNIE TO WYGLADA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok